Prislista Små bilar Mellan billar Stora bilar
Handtvätt Från 100;- Från 100:- Från 150:-
komplett tvätt Från 300;- Från 300:- Från 350:-
Heltvätt/Vaxning Från 800;- Från 1200:- Från 1500:-
Helrekond Från 1500;- Från 2000:- Från 2500:-
Borttagning av asfaltfläckar Från 250;- Från 250:- Från 250:-
Vi fixar dina solblekta / matta framlyktor utan att behöva byta några delar! Pris 499:-/st
Glasbehandling Från 350:-

Varför lackskydd ?

Även vid vardagskörning bildas oxidation som gör lacken matt och svår att hålla ren. Ta tillfället i akt och skydda din bil / husbil / husvagn / Båt från UV-strålning, smuts och förorenad luft. Lackskyddsbehandling ökar glansvärdet och bevarar lacken mot ålder. Lackskyddet har en servicegaranti på 6 år med en rekommenderat servicekontroll var 24:e månad eller 5 000 mikl. Teflonlackskydd, Keramiskt lackskydd

Ring oss idag för offert !

Heltvätt / Maskin vaxning

Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring, schamponering och torkning med sämsskinn. Maskinell vaxning, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor. In- och utvändig fönsterputs, Vinylglans på däck och lister.

Helrekond

Utvändig tvätt med avfettning. Fälgrengöring och schamponering. Polering och vaxning, (tar bort mindre tvättrepor samt avoxiderar) dammsugning av kupé och bagageutrymme, Rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarma, Tvätt av mattor, In- och utvändig fönsterputs, motortvätt.

Heltvätt

Utvändig tvätt med avfettning. Schamponering och torkning med sämsskinn, dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor. In- och utvändig fönsterputs.

Bilvård lykta